Der tilføjes løbende konkrete aktiviteter under de bevilgede indsatsområder

viden om GTS-institutternes resultatkontrakter

Velkommen til bedreinnovation.dk

Her på bedreinnovation.dk kan du læse om de nye teknologiske services, som GTS’erne udvikler i 2021 – 2024. De enkelte indsatser er støttet gennem resultatkontrakter mellem GTS-institutterne og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Under hvert indsatsområde, kan du læse mere om de konkrete aktiviteter.

På siden Om Bedreinnovation uddybes dette, herunder vores FAQ og Tidslinje.

Her på bedreinnovation.dk kan du læse om de nye teknologiske services, som GTS’erne udvikler i 2025 – 2028. De enkelte indsatser er støttet gennem resultatkontrakter mellem GTS-institutterne og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Under hvert indsatsområde, kan du læse mere om de konkrete aktiviteter.

Udover at give et indblik i aktuelle indsatser, indeholder hjemmesiden også et arkiv over de aktiviteter, som institutterne tidligere har fået bevilliget penge til. Arkivet går tilbage til 2010. Er du nysgerrig? Så klik på ”Vis aktuelle indsatsområder” og vælg en ”gammel” pulje.

Se også her de forslag til indsatsområder, der var til debat i maj 2024 samt de kommentarer, som forslagene fik.

På siden Om Bedreinnovation uddybes dette, herunder vores FAQ og Tidslinje.

Se de seneste nyheder

Da Teknologisk Institut afholdt konferencen ‘AI og digitalisering i fødevareindustrien’, blev der sat fokus på vigtigheden af, at de danske fødevarevirksomheder er på forkant med digitale teknologier.
DHI har afholdt en workshop med nøgleinteressenter fra Miljøstyrelsen, Københavns Kommune, Hvidovre Kommune, Aarhus Kommune, HOFOR, Fors og Sorø Forsyning. Workshoppen var del af GTS-projektet “Miljøfarlige stoffer i vandmiljøer”, og blev ledet af Jens Tørsløv, Business Area Manager hos DHI.
Når der d. 28. november 2024 afholdes konference om energilagring på Teknologisk Institut i Taastrup kan du blive opdateret på den nyeste viden og mulighederne i industrien. Her får deltagere bl.a. indsigter fra eksperter om status, styrker og synergier for energilagring, mens der også lægges op til diskussioner i faglige netværk.
D. 6. november 2024 inviterer Teknologisk Institut til en spændende konference i Taastrup med fokus på kunstig intelligens og digitalisering i fødevareindustrien.
Levetiden af fx smart wearables og elektronik i kontakt med huden kan forringes af fugt, spyt og sved. Derfor har Teknologisk Institut nu udviklet en ny transparent nanocoating, der beskytter mod netop dette og samtidig er den PFAS-fri.
I dette webinar er der fokus på, hvordan vi sikrer at fødevarer med øget brug af planteproteiner er sikre, med god holdbarhed og produceret så energirigtigt som muligt - så vores fødevarer også er bæredygtige.
I disse år oplever vi en stigende digitalisering i vores samfund, og bygge- og anlægsbranchen er ingen undtagelse. Ifølge en ny rapport udarbejdet af Teknologisk Institut, er der dog stadig et enormt potentiale for at bruge digitale teknologier til mere bæredygtig drift og vedligehold af bygninger og anlægskonstruktioner.
Kunstig intelligens, skræddersyet medicin og grøn omstilling – hvor har danske virksomheder mest brug for ny viden, der bringer dem sikkert ind i fremtiden? Det har GTS-institutterne netop fremlagt deres forslag til, og de er nu i høring.
Kom med til Metrologidagen 2024 hos Teknologisk Institut d. 22. maj i Aarhus, og bliv klogere på, hvordan ensartethed i målinger spiller en vigtig rolle i samfundet.
Kom til Robotbrag med Teknologisk Institut og DIRA den 30. maj 2024 i Odense. Her kan du finde inspiration til, hvad der kan lade sig gøre med robotteknologi – og hvordan du bedst når i mål med ambitionerne.
Imponerende resultat for det danske tidsmetrologi-team på Danmarks Nationale Metrologiinstitut (DFM). Den danske tidsreference UTC(DFM) bidrager nu med 1.2 pct. til den globale tid!
Få inspiration og den nyeste viden om, hvordan cirkularitet og bæredygtighed integreres i elektronik i alle faser af dens livscyklus fra design, til brug, til genbrug og upcycling.
Appen skal understøtte opsamling og evaluering af data om problematiske altaner på tværs af branchen og skal samtidig fungere som tjekliste for rådgivere.
Det nye center skal med teknologiske løsninger og procesviden hjælpe industrien med at skabe klimavenlige produkter ved at forarbejde biologiske råvarer med naturens egne processer.
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har bedt GTS-institutterne om at komme med forslag til indsatsområder for perioden 2025-2028.
Henter nyheder

Indsatsområderne fordeler sig på tolv overordnede temaer.
Sorter herunder indsatsområderne mellem kategori eller GTS-institut.

Dansk erhvervsliv om GTS

"Ved at kombinere domæneviden fra industrien og afprøvning af idéer i GTS institutternes højteknologiske test- og udviklingsfaciliteter kan virksomhederne accellere innovation og dermed være med til at fremme udviklingen af fremtidens grønne løsninger, både i Danmark og globalt.”
Anja Hoffmann
SENTIO LAB

GTS-institutter giver dansk erhvervsliv bedre kort på hånden

De 7 GTS-institutter tilbyder en kæde af teknologiske kompetencer, der rykker grænsen for, hvad der er muligt for virksomheder. Det skaber job, vækst og velfærd.

Filtrér indsatsområder

Pulje
Vælg pulje
Pulje
Kategori
Vælg kategori
Kategori
Institut
Vælg institut
Institut
Sortering
Status

GTS Login

Log ind som GTS bruger for at administrere dine indsatsområder og aktiviteter.

E-mail *
Password *